عسل اقاقیا یکی از با ارزش ترین انواع محصولات زنبورعسل است. معمولا زنبورها از اقاقیای سفید و زرد تغذیه می کنند که رنگ عسل را تعیین می کند. عسل تولید شده از اقاقیای زرد دارای رنگ زرد و عسل اقاقیای سفید تقریبا بی رنگ است. عسل اقاقیا در طول گل دهی این درخت جمع آوری می شود. زنبور عسل فقط در طی ۷-۱۰ روز در یک دوره گل دهی، امکان تولید عسل اقاقیا را دارد. این یکی از دلایلی مهمی می باشد که عسل اقاقیا را ارزشمند می دانند.

خواص عسل اقاقیا

عسل اقاقیا

۱) مراقبت از پوست

عسل اقاقیا غنی از مواد معدنی می باشد، از جمله: آهن، روی، پتاسیم، کلسیم و مس، ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها که می تواند به کاهش چین و چروک پوست کمک کند، التهاب را کاهش دهد و زخم را بهبود ببخشد.

۲) کاهش قند خون

اگر چه بیشتر مردم نگران قند خون بالای خود هستد، اما عسل اقاقیا می تواند به کاهش قند خون کمک کند. همچنین، هیپوگلیسمی (افت قند خون) یک وضعیت خطرناک است که خوردن عسل می تواند کربوهیدرات ها را به بدن شما منتقل کند تا سطح قند خون شما را متعادل سازد. 

۳) جلوگیری از بیماری های مزمن


آنتی اکسیدان هایی که در همه انواع عسل ها یافت می شوند، در جستجوی رادیکال های آزاد در بدن و کاهش اثرات منفی استرس اکسیداتیو هستند. این امر می تواند جهش سلولی را کم کند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند آرتروز را کاهش دهد. 

 

۴) تقویت سیستم ایمنی

 

این عسل دارای پراکسید هیدروژن است و همانند بسیاری از عسل ها دارای خاصیت ضد می قوی است. همچنین می تواند به جلوگیری از عفونت در سراسر بدن و تسکین سیستم ایمنی بدن شما کمک کند. 

۵) کاهش وزن

مصرف عسل اقاقیا برای لاغری مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است؛ به خصوص هنگامی که با آب یا شیر مخلوط می شود، می تواند نیاز شما را به خوردن نوشیدنی شیرین برآورده کند و همچنین شما را پر از نشاط و انرژی می کند، این عسل همچنین می تواند متابولیسم را تحریک کند و کمک بهتری به کاهش وزن شما بکند. 

ویتامین ها:

Vit B2 <۰.۲۵
Vit B3  ۵ ± ۱
Vit B5 <۱.۷۵
Vit B9  <۰.۳۲۵
Vit C ۱.۲ ± ۰.۲

 

شاخص گلیسمی برای ۲۵ گرم عسل

فروکتوز: ۴۳

جی آی: ۳۲

کربوهیدرات: ۲۱

بار گلیسمی: ۷

جایگزین سالم برای شکر تصفیه شده

اگر شما چای، آب میوه، وافل، کلوچه و پنکیک درست می کنید، برای شیرین کردن آن می توانید از عسل اقاقیا استفاده کنید. این منبع طبیعی قندهای شیرین و معطر، بسیار مغذی و سالم تر از قند ساده یا شیرین کننده های مصنوعی است. در واقع حاوی آنتی اکسیدان ها و آنزیم های ویژه ای هستند که هضم آن توسط بدن ما آسان تر نسبت به گزینه های دیگر است. علاوه بر این، به دلیل محتوای فروکتوز بالا (حدود ۴۵٪)، عسل اقاقیا برای دیابت نوع ۲ توصیه می شود. با این حال، مهم است که اگر دیابت دارید، ابتدا با پزشک خود صحبت کنید.

خواص برتر و اثبات شده عسل اقاقیا!

درمان لک های صورت در منزل با عسل

چند روش موثر درمان سرماخوردگی با عسل

عسل ,کاهش ,اقاقیا ,کند ,تواند ,  ,عسل اقاقیا ,می تواند ,قند خون ,به کاهش ,کند و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش لباس زنانه مزون نیلا در تهران afragraf طراحی و ساخت انواع نیمکت موتور ایمپلنت آنلود سرا فروشگاه اینترنتی پخش و خبر های بروز جهان tablighgard کشکول قریشی تلفن پاناسونیک